Atestat informatică Access - Restaurant

Restaurant


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Din dorinta de a lucra mai usor, oamenii tind sa foloseasca calculatorul in tot mai multe proiecte. M-am gandit la o posibilitate de a tine evidenta operatiilor dintr-un restaurant. Pentru acest proiect am folosit o baza de date in Microsoft Access.

Acest proiect isi propune sa trateze evidenta operatiilor dintr-un restaurant oarecare.Administratia restaurantului va adauga in baza de date meniurile pe care bucataria le poate crea, pentru ca apoi clientii sa-si aleaga din aceste meniuri ce vor sa consume.

Se va adauga cate un meniu si apoi in acesta se vor adauga felurile de mancare care fac parte din acesta. Daca administratorul va dori sa modifice un meniu, are aceasta posibilitate, prin tastarea numelui meniului. Programul va gasi meniul respectiv si implicit felurile de mancare din care este alcatuit, putand sa modifice informatiile depsre acestea. De asemenea administratorul poate modifica fiecare fel de mancare in parte prin schimbarea infomatiilor aferente lui. Proiectul in Access este insotit si de documentatia Microsoft Word (11 pagini).