Metoda Divide et Impera


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Lucrarea de fata este realizata in C++ si are ca tema metoda Divide et Impera. Aplicatia are in vedere cateva exemple care sunt aplicate cu aceasta metoda , cat si teorie esentiala despre aceasta metoda. Documentatia este realizata in Microsoft Word si contine 20 de pagini.

Structural, atestatul este constituit din mai multe fisiere : "cb.cpp" , "divide.cpp" , "hanoi.cpp" , "max.cpp" , "mergesor.cpp" , "text.cpp". In interfata meniului sunt prezentate optiunile: Turnurile din Hanoi, Cautare binara cu metoda Divide et Impera, Maximul dintr-un sir, Sortare prin interclasare, Teorie despre Divide et Impera, Detalii despre autor, Iesire.

  1. Turnurile din Hanoi – in acest item din meniu este prezentata celebra problema a turnurilor din Hanoi.
  2. Cautare binara cu metoda Divide et Impera – Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului , si elementul cautat (se cauta acest element prin metoda Divide et Impera)
  3. Maximul dintr-un sir – Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului , si se afla (cu metoda Divide et Impera) elementul cel mai mare din sir.
  4. Sortare prin interclasare - Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului si se sorteaza acest sir cu MergeSort.
  5. Teorie despre Divide et Impera – teorie introductiva despre metoda Divide et Impera.
  6. Detalii despre autor – acest item din meniu prezinta datele autorului (nume , clasa , liceu , profesor coordonator).
  7. Iesire – ieseirea din program cu exit();