Atestat informatică C++/C# - Metoda Divide et Impera

Metoda Divide et Impera


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Lucrarea de fata este realizata in C++ si are ca tema metoda Divide et Impera. Aplicatia are in vedere cateva exemple care sunt aplicate cu aceasta metoda , cat si teorie esentiala despre aceasta metoda. Documentatia este realizata in Microsoft Word si contine 20 de pagini.

Structural, atestatul este constituit din mai multe fisiere : "cb.cpp" , "divide.cpp" , "hanoi.cpp" , "max.cpp" , "mergesor.cpp" , "text.cpp". In interfata meniului sunt prezentate optiunile: Turnurile din Hanoi, Cautare binara cu metoda Divide et Impera, Maximul dintr-un sir, Sortare prin interclasare, Teorie despre Divide et Impera, Detalii despre autor, Iesire.

  1. Turnurile din Hanoi – in acest item din meniu este prezentata celebra problema a turnurilor din Hanoi.
  2. Cautare binara cu metoda Divide et Impera – Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului , si elementul cautat (se cauta acest element prin metoda Divide et Impera)
  3. Maximul dintr-un sir – Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului , si se afla (cu metoda Divide et Impera) elementul cel mai mare din sir.
  4. Sortare prin interclasare - Se introduc de la tastatura numarul de elemente din sir, elementele sirului si se sorteaza acest sir cu MergeSort.
  5. Teorie despre Divide et Impera – teorie introductiva despre metoda Divide et Impera.
  6. Detalii despre autor – acest item din meniu prezinta datele autorului (nume , clasa , liceu , profesor coordonator).
  7. Iesire – ieseirea din program cu exit();