Enciclopedia Olimpiadelor Moderne


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Tema proiectului o constituie dezvoltarea unui program de prezentare a enciclopediei olimpiadelor moderne, cu interfata vizuala realizata in programul Visual C#. Documentatia acestui proiect este realizata in Microsoft Word si contine 20 de pagini. Aceasta aplicatie este realizata in WinForms. Butonul "Despre" va deschide un Form nou cu detaliile dumneavoastra. Butonul "Exit" va inchide aplicatia.

Dupa 1.500 de ani de intrerupere, in 1896, la Atena, au fost reluate Jocurile Olimpice. Reconstruirea acestui eveniment sportiv s-a datorat francezului Pierre de Coubertin. Un rol important in reinvierea Jocurilor Olimpice l-a jucat si Evanghelie Zappa. Numarul sportivilor participanti la Jocurile Olimpice a crescut de la 241 (din 14 tari) la Olimpiada din 1896 la 11.100 (din 202 tari) la Jocurile Olimpice de la Atena. Numarul participantilor la Jocurile de iarna este mult mai mic; la Olimpiada de iarna din 2006, numarul sportivilor a fost de 2.633 din 80 de tari.

Aplicatia prezinta o lista cu olimpiadele organizate din patru in patru ani, din 1900 pana in prezent. In momentul in care dam click pe oricare dintre olimpiade se va deschide un WinForm separat cu detalii (Caracterizare generala, Evenimente marcante, Clasamentul medaliilor pe tari) si o galerie de imagini cu olimpiada din acel an.