Atestat informatică Flash - ADN

ADN


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 14 martie 2020)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Grupul de majuscule ADN este o prescurtare pentru acidul dezoxiribonucleic, una dintre cele mai complexe molecule ale organismului uman. Acidul dezoxiribonucleic se gaseste in fiecare celula a unei fiinte vii. ADN-ul detine toata informatia genetica necesara pentru a face un organism sa functioneze. Informatia genetica este stocata si codificata in ADN oarecum asemanator cu modul in care este stocata intr-un fisier de calculator.

Molecula de ADN care se afla in nucleul fiecarei celule din organism este formata din doua lanturi lungi numite catene, care se imbina in forma de spirala. Structura ADN-ului nu este intamplatoare. Aceasta forma permite stocarea unei cantitati mai mari de informatie, economisind mai mult spatiu decat daca cele doua lanturi ar fi fost drepte. Lanturile au in structura lor un numar mare de compusi chimici, numiti nucleotide. Aceste nucleotide sunt legate intre ele printr-o serie de punti. Pe fiecare punte se afla cate o pereche de baze azotate, care pot fi de patru tipuri: adenina (A), guanina (G), timina (T) si citozina (C).

Acest proiect despre ADN este realizat in Adobe Flash, ruleaza intr-o pagina HTML sau dintr-un executabil si contine urmatoarele sectiuni: Introducere, Detalii, Replicare, Istoric, Structura, Video, Test. La sectiunea video avem 4 clipuri despre Structura ADN, Replicarea ADN, Translatia si Transcrierea ADN. Testul grila are 7 intrebari. La sfarsitul testului grila veti afla rezultatele obtinute. Proiectul are melodie de fundal, animatii si efecte 3D.