Atestat informatică Flash - Clima

Clima


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Spre deosebire de vreme care se referă la fenomenele meteorologice dintr-o perioadă de timp mai scurtă (ore sau până la câteva săptămâni) Clima se referă la o periodă de timp mult mai lungă câteva decenii, în mod obișnuit valorile medii pe o perioadă de 30 de ani. Punctul de referință a climei fiind vremea, măsurătorile făcându-se la stațiile meteorologice, sonde ,sau sateliți meteorologici.

Climatologia fiind știința care se ocupă cu studiul climei. Aceasta având mai multe ramuri ca de pildă "Paleoclimatologia" cu studiul climei din vremuri îndepărtate căutând să explice pe perioade mari de timp variațiile mari de climă ca de exemplu perioada de glaciațiune, Climatologia caută să explice folosind datele statistice și încălzirea climei prin creșterea conținutului aerului în dioxid de carbon rezultat prin activitatea vulcanică sau din industrie.

Proiectul de fata este realizat in Flash (contine atat fisierele cu extensia .fla cat si cele cu extensia .swf). Documentatia proiectului are 17 pagini si este realizata in Microsoft Word. Atestatul prezinta urmatoarele sectiuni: Definitie, Factori, Romania, Europa, Teste. Butonul "Despre" contine detaliile autorului. Avem de asemenea un buton de unde putem opri/porni sunetul de fundal (fisier in format .mp3 ce poate fi schimbat cu usurinta).