Atestat informatică Flash - Grafuri neorientate

Grafuri neorientate


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Se numeste graf neorientat, notat cu G, o pereche ordonata de multimi G=(X,U) unde X e o multime finita si nevida de elemente iar U este o multime de perechi formate din elemente distincte ale multimii X. X = multimea nodurilor unui graf; U = multimea muchilor unui graf.

Elementele multimii X se numesc noduri sau varfuri. Multimea X se mai numeste si multimea nodurilor sau varfurilor. Ordinul grafului reprezinta numarul de noduri ale grafului. Elementele multimii U se numesc muchii. Multimea U se mai numeste si multimea muchiilor.

Numim noduri adiacente orice pereche de noduri care formeaza o muchie. Fiecare din cele doua noduri spunem, ca sunt incidente cu muchia pe care o formeaza. Se numesc muchii incidente doua muchii care au o extremitate comuna. In memoria calculatorului un graf neorientat se reprezinta cu ajutorul matricii de adiacenta notata cu A(i,j). Matricea de adiacenta este o matrice patratica si simetrica fata de diagonala principala.

Proiectul de fata este realizat in Flash (contine atat fisierele cu extensia .fla cat si cele cu extensia .swf) si prezinta tema "Grafuri neorientate". Documentatia proiectului are 21 pagini si este realizata in Microsoft Word. Atestatul prezinta urmatoarele sectiuni: Prezentare, Memorare graf, Parcurgerea grafurilor (in adancime, in latime), Grafuri Speciale, Tipuri de grafuri, Test grila, Aplicatii. Butonul "Despre" contine informatii despre autor. Avem de asemenea un buton de unde putem opri/porni sunetul de fundal (fisier in format .mp3 ce poate fi schimbat cu usurinta).