Atestat informatică Flash - Grafuri orientate 2

Grafuri orientate 2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Se numeşte graf orientat sau digraf o pereche de mulţimi (X, U), unde X este o mulţime finită şi nevidă de elemente numite noduri sau vârfuri, iar U este o mulţime de perechi ordonate formate cu elemente distincte din mulţimea X, numite arce.

Numim vârfuri adiacente orice pereche de vârfuri care formează un arc. Două vârfuri spunem că sunt incidente cu arcul pe care îl formează. Pentru arcul (x, y) spunem că x este extremitatea iniţială şi y este extremitatea finală. Spunem că doua arce sunt incidente dacă au o extremitate comună.

Se numeşte succesor al vârfului x orice vârf la care ajunge un arc care iese din x. Se numeşte predecesor al vârfului x orice vârf de la care intră un arc în vârful x. Gradul intern al unui nod este egal cu numărul arcelor care intră în nod şi se notează d-(x). Gradul extern al unui nod este egal cu numărul arcelor care ies din nod şi se notează d+(x).

Proiectul de fata este realizat in Flash (contine atat fisierele cu extensia .fla cat si cele cu extensia .swf) si prezinta tema "Grafuri orientate". Documentatia proiectului are 17 pagini si este realizata in Microsoft Word. Atestatul prezinta urmatoarele sectiuni: Terminologie, Reprezentare, Parcurgere, Grafuri, Algoritmi. Sectiunea "Despre" contine informatii despre autor. Avem de asemenea un buton de unde putem opri/porni sunetul de fundal (fisier in format .mp3 ce poate fi schimbat cu usurinta).