Atestat informatică Flash - Reguli auto

Reguli auto


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 22 ianuarie 2020)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Există mereu reguli de care nu suntem siguri când suntem la volan.Legea obligă ca în fiecare automobil care circulă pe drumurile publice să existe câteva elemente esențiale. În primul rând trebuie să existe o trusă medicală cu termen de valabilitate în curs pentru a putea a acorda primul ajutor în caz de accident. Apoi, este obligatoriu să avem două triunghiuri de semnalizare pentru a putea marca corespunzător automobilul în cazul unei defecțiuni în față și în spate. E nevoie, de asemenea, de un extinctor. Tate acestea trebuie să existe în mașină. În caz contrar, sunteți pasibili de amendă.

Codul rutier este o lectură stufoasă. Majoritatea șoferilor știu că, dacă au fost implicați într-un accident rutier fără victime și nu au reușit să ajungem la un consens cu celălalt șofer, trebuie să sune la 112. Ei bine, veți suna degeaba, pentru că dacă accidentul a fost uşor şi nu există victime va trebui să apelați la înţelegerea amiabilă sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Dacă unul dintre cei implicaţi părăseşte locul accidentului, e bine să îi notăm numărul de înmatriculare şi să raportăm incidentul în termen de 24 de ore. Atenţie, raportatea se face de asemenea la secţia de poliţie, nu telefonic. Dacă mașina este însă imobilizată și sunteți în situația de a nu putea să ajungeți la poliție, aflați că poliția rutieră are un număr de telefon dedicat: 9544. Acesta poate fi folosit pentru a raporta probleme în traficul rutier sau orice altă situaţie legată de circulaţia rutieră.

Proiectul de fata este realizat in Flash (contine atat fisierele cu extensia .fla cat si cele cu extensia .swf). Documentatia proiectului are 17 pagini si este realizata in Microsoft Word. Atestatul prezinta urmatoarele sectiuni: Introducere, Semne rutiere, Sanctiuni, Reguli si un Chestionar grila (tip examen). Butonul "Detalii" contine informatii despre autor. Avem de asemenea un buton de unde putem opri/porni sunetul de fundal (fisier in format .mp3 ce poate fi schimbat cu usurinta).