Accidente neelucidate


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Accidente neelucidate" este o platformă web fascinantă creată utilizând HTML și CSS pentru a aduce la lumină unele dintre cele mai enigmatice și neelucidate evenimente din istorie. Cu un total de 10 pagini web realizate în HTML și o documentație detaliată de 40 de pagini în format Microsoft Word, acest proiect oferă o experiență interactivă și informativă pentru cei pasionați de mistere și cercetări istorice.

Meniul proiectului include patru opțiuni distincte, fiecare aducând informații bogate și documentate despre evenimentele misterioase:

 1. Prima Pagină: Aceasta este pagina principală, care oferă o scurtă introducere în proiect și prezintă utilizatorilor opțiunile disponibile în meniu.

 2. Accidente neelucidate: Această secțiune este centrul proiectului și este împărțită în mai multe pagini dedicate unor evenimente misterioase distincte. În cadrul acestei categorii, utilizatorii pot explora următoarele pagini:

  a. Accidentul Diatlov: Detalii despre infamul accident petrecut în Munții Urali, în care mai mulți alpiniști au decedat în circumstanțe neelucidate. Informațiile cuprind teorii și ipoteze care încă provoacă cercetătorii și pasionații de enigme.

  b. Accidentul MV Joyita: În această pagină, utilizatorii vor descoperi povestea tragicei dispariții a navei MV Joyita în Pacificul de Sud și misterul oamenilor care au dispărut fără urmă.

  c. Dispariția Amaliei Earhart: O pagină dedicată celebrei aviatori care a dispărut în circumstanțe misterioase în timpul unui zbor de-a lungul Liniei de Schimbare a Datelor.

  d. Dispariția lui Valentich: Utilizatorii vor explora povestea pilotului Frederick Valentich și dispariția sa în timpul unui zbor misterios în jurul Peninsulei Cape Otway, în Australia.

  e. Dispariția navei USS Cyclops: Această pagină dezvăluie misterul navei USS Cyclops care a dispărut în Triunghiul Bermudelor în timpul Primului Război Mondial și continuă să rămână o enigmă nerezolvată.

  f. Distrugerea Bibliotecii din Alexandria: O privire asupra uneia dintre cele mai mari pierderi culturale din istorie, în care vechea Bibliotecă din Alexandria a fost distrusă, lăsând oamenii de știință cu multe întrebări fără răspuns.

  g. Fenomenul Tunguska: Utilizatorii vor descoperi despre evenimentul exploziei Tunguska din 1908, unul dintre cele mai mari evenimente misterioase înregistrate în istorie.

 3. Galerie Foto: Această pagină oferă imagini intrigante și fotografii autentice legate de evenimentele misterioase prezentate în proiect, sporind atractivitatea experienței utilizatorilor.

 4. Contact: O pagină de contact, unde vizitatorii pot trimite întrebări, sugestii sau feedback legate de proiect și conținutul acestuia.

În concluzie, proiectul "Accidente neelucidate" este o platformă captivantă și educațională, care invită utilizatorii să se aventureze în tainele istoriei și să exploreze mistere încă nerezolvate. Cu o prezentare grafică atrăgătoare și o documentație detaliată, acest proiect oferă o călătorie virtuală într-o lume a misterelor, unde fiecare pagină este o ușă deschisă către înțelegerea evenimentelor neobișnuite care au intrigat umanitatea de-a lungul timpului.