Adoptia animalelor


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Adopția animalelor" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

În adăposturi publice sau private există mii de animale care speră să fie adoptate și să trăiască în mijlocul unei familii. Adopţia unui animal este un act de responsabilitate, atât din partea asociaţiilor care adăpostesc animale cât şi a persoanei care preia animalul. Aceasta se realizează prin semnarea unui contract prin care noul stăpân se obligă să aibă grijă de animăluț, să nu îl abandoneze și să îi asigure un cămin potrivit. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre adopția animalelor și un meniu animat către următoarele pagini: Adăposturi de animale, Cum adopt?, Adopții animale de serviciu, Sfaturi pentru îngrijirea animalelor, Adopția animalelor la nivel mondial, Formular de adopție, Video, Galerie foto.

Secțiunea următoare (Informații utile) expune un meniu dropdown cu pagini html ce conțin informații despre Adăposturile de animale, Procesul de adopție, Adopția animalelor de serviciu, Sfaturi penru îngrijirea animalelor și Adopția animalelor la nivel mondial. Pagina cu titlul "Formular de adopție" ilustrează un formular HTML complex.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.