Albert Einstein


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Albert Einstein" are în componență 12 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Albert Einstein născut pe 14 martie 1879 în orasul Ulm, Regatul Württemberg a fost un fizician teoretician de etnie evreiască, născut în Germania, apatrid din 1896, elvețian din 1899, emigrat în 1933 în SUA, naturalizat american în 1940, profesor universitar la Berlin și Princeton. A fost autorul teoriei relativității și unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai omenirii. Prima pagină a atestatului prezintă o secțiune animată (particles) și o introducere despre Albert Einstein.

Secțiunea următoare (Viața) expune un submeniu cu 4 elemente: Viața, Familia, Controverse, Opiniii ce prezintă informații despre cel mai popular om de știință al tuturor timpurilor. Pagina cu titlul "Contribuții științifice" ilustrează tot un meniu cu 4 pagini html (Descoperiri, Teorii, Recompense, Scrieri) ce detaliază informații despre contribuțiile științifice ale lui Albert Einstein.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Clip Video și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.