Alocarea dinamica a memoriei


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică are titlul "Alocarea dinamică a memoriei" și conține 7 pagini web realizate în HTML, și este însoțit de documentația Microsoft Word aferentă de 35 de pagini.

În momentul în care într-un program declarăm variabile, aceste variabile sunt plasate în memorie în mod automat de către compilator. Memoria calculatorului, cea în care rezidă variabilele din programe, este compusă din două părți, memorie statică respectiv memorie dinamică. În practică, lucrurile sunt ceva mai complexe, dar pentru simplificare, se pot rezuma la această împărțire. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre alocarea dinamică a memoriei.

Pagina următoare detaliază informații despre Alocarea și eliberarea memoriei: malloc, calloc, realloc, void free, exemple, alocarea memoriei pentru vectori, realocarea memoriei, eliberarea memoriei. Secțiunea cu titlul "Vectori și matrice alocate dinamic" oferă informații și exemple în C++ pe această temă. Pagina "Redimensionarea blocurilor alocate dinamic" oferă informații și exemple de cod C++ despre utilizarea redimensionării de blocuri.

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de testul grilă cu 10 întrebări (realizat cu ajutorul JavaScript) la finalul căruia puteți afla răspunsurile corecte și rezultatul dumneavoastră și pagina de contact (cu detaliile elevului și un formular de contact html).