Anatomia umana


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Cu un design nou si responsive (se adapteaza cu usurinta la orice rezolutie, fie ca vorbim de laptop, tableta sau telefon), proiectul acesta prezinta informatii detaliate despre anatomia corpului uman.

Atestatul la informatica are in componenta 13 pagini web realizate in html, 3 fisiere css si cateva biblioteci JavaScript folosite la animatiile din site. Sunt prezentate informatii despre: Sistemul digestiv, Sistemul respirator, Sistemul circulator, Sistemul muscular, Sistemul urinar, Sistemul nervos, Sistemul osos si Sistemul reproductiv. Proiectul contine si o sectiune media, o pagina de contact, curiozitati despre anatomia umana, statistici si alte detalii.

În corpul omenesc, celulele și țesuturile alcătuiesc organe și sisteme. Organele sunt formate din grupări de celule și țesuturi care s-au diferențiat în vederea îndeplinirii anumitor funcții în organism. Segmentele corpului uman sunt: cap, gât, trunchi și membre.

Scheletul reprezintă totalitatea oaselor așezate în poziție anatomică. După forma lor, oasele se clasifică în: oase lungi (humerus, radius, ulnă, femur, tibie, fibulă), oase late (parietal, frontal, occipital, stern, scapulă, coxal), oase scurte (carpiene și tarsiene). Există și oase, cum ar fi rotula, care se găsesc în grosimea unui tendon, și oase alungite, cum ar fi coastele și clavicula, la care predomină lungimea