Anatomia umana v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Anatomia umană" are în componență 17 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Anatomia este o ramură a biologiei morfologice care studiază forma și structura organismelor, ca și ale părților lor componente. În mod curent, termenul are mai ales o conotație medicală deși metodele anatomiei sunt aplicabile pentru orice organism pluricelular. Studiul anatomiei este strâns legat de cel al fiziologiei. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre anatomie, fiziologie, funcțiile fundamentale ale organismului, principalele sisteme anatomice.

Secțiunea următoare (Funcția de relație) expune 4 pagini html cu informații despre: Sistemul nervos, Analizatorii, Sistemul endocrin, Aparatul locomotor. Secțiunea cu titlul "Funcția de nutriție" ilustrează 5 pagini html cu informații despre: Digestie și absorbție, Sistemul circulator, Sistemul respirator, Excreție și metabolism. Secțiunea "Funcția de reproducere" are două pagini html și prezintă informații despre aparatul genital feminin și aparatul genital masculin.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie Foto-Video. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.