Animale exotice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Animale exotice" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 39 de pagini.

Animalele exotice fascinează oamenii de secole întregi. Aceste creaturi rare, uneori bizare și adesea impresionante, au o frumusețe unică și o putere de a atrage privirile noastre. Pe lângă aspectul lor impresionant, animalele exotice sunt, de obicei, întâlnite doar în anumite părți ale lumii, ceea ce le face să fie și mai fascinante. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre animalele exotice și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Categorii) expune informații despre cele mai populare animale exotice din diferite categorii: Păsări, Mamifere terestre, Mamifere acvatice, Pești, Insecte, Crustacee, Reptile. Pentru fiecare din aceste categorii detaliem specii precum Papagalul gri african, Cangurul, Urangutanul, Morsele, Peștele luptător siamez, Homarii, Fluturele monarh, Lăcusta călătoare, Crocodilul marin, ș.a.m.d. .

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Clip video. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.