Animale rare


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Animale rare" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 38 de pagini.

Animalele rare sunt acele specii care se confruntă cu un risc ridicat de dispariție din cauza pierderii habitatului lor natural, a schimbărilor climatice, a vânătorii excesive sau a altor amenințări la adresa mediului înconjurător. Aceste animale sunt deosebit de importante pentru conservarea biodiversității și a ecosistemelor, și reprezintă un aspect esențial al vieții pe Pământ. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre animalele rare și meniul cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Animale rare) expune câte o pagină HTML cu informații despre cele mai reprezentative specii pe cale de dispariție: Tarsierii, Rinocerul negru, Gavialul, Wombatul cu nas păros, Rechinul înger, Leopardul de Amur, Marsuinul de Pacific.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie de imagini. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.