Apple v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Apple" are în componență 16 pagini web HTML și este însoțit de documentația de 32 de pagini în Microsoft Word cu explicații din proiect.

Apple este o companie din Silicon Valley cu sediul în Cupertino, California, cu scop principal de activitate în tehnologia calculatoarelor. Cunoscută mai ales pentru computerele model Macintosh, Apple are o reputație de inovație în industria de înaltă tehnologie. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre Apple, istoria companiei de la începuturi și până în prezent, o reclamă video la Macintosh din anul 1984 și un meniul cu toate modelele de iPhone și alte produse Apple.

Secțiunea următoare (iPhone) expune câte o pagină Html cu informații despre fiecare model de iPhone în parte: iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, etc. Pentru fiecare pagină de produs afișăm caracteristicile tehnice, design-ul și dotările. Secțiunea cu titlul "Produse Apple" prezintă 4 pagini Html cu informații și imagini despre: iPad, Mac, AirPods, Apple Watch.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru secțiunea Video (proiectul conține în total 13 clipuri video despre Apple Watch, telefoane, iPad, Mac, reclame, etc) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.