Armament si baze militare


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Armament și baze militare" are în componență 7 pagini web HTML cu conținut detaliat și este însoțit de documentația Word de 37 de pagini.

Armamentul reprezintă totalitatea mijloacelor tehnice de luptă, definite de arme. O armă este un obiect, unealtă, aparat, mașină care servește în lupta împotriva inamicului. Baza militară este o așezare deținută și operată direct de sau pentru militari care adăpostește echipament și personal militar și facilitează instruirea și operațiunile militare. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre armament și baze militare și un meniu cu paginile principale ale proiectului.

Secțiunea următoare (Armament) expune un meniu dropdown cu 3 pagini HTML: Arme de foc, Arme albe și Alte echipamente. Paginile prezintă istoria armelor de foc, piedica cu rotiță, piedica cu cremene, declanșarea cu percuție, Pistoale (Mauser C96, Luger P08, Glock, Carpați Md. 1974), Pistoale Mitralieră (UZI, AK47, M16, HK-MP5), Puști și Tunuri de Artilerie (AVS-36, Gewehr 98, M14, SKS, Flak 88, Vickers Model 1931, Rheinmetall calibru 37 mm), Mitraliera Maxim, Bomba Atomică, Pumnal, Baionetă, Sabie, Paloș, Muniție și Vestă anti-glonț.

Pagina cu titlul "Baze Militare" ilustrează baze militare reprezentative: Porton Down, Area51, Baza Zhitkur, Baza militară de la Deveselu. În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie Foto-Video unde prezentăm o secțiune foto realizată cu JavaScript (pentru zoom pe imagine) și două clipuri video despre Modul de funcționare al AK-47 și Flak 88.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.