Arme si tehnica militara


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Arme și Tehnică Militară" reprezintă o platformă web dezvoltată folosind HTML și CSS, dedicată explorării și înțelegerii domeniului militar și a tehnologiei militare moderne. Acesta cuprinde 9 pagini HTML distincte și este însoțit de o documentație detaliată de 38 de pagini în format Microsoft Word pentru a oferi utilizatorilor acces facil la informații relevante și interesante.

Meniul Proiectului:

 1. Prima pagină: Pagina de start oferă o prezentare generală a proiectului și a scopului său, precum și legături rapide către celelalte secțiuni.

 2. Istoria modernă: Aici, utilizatorii pot explora cronologia evenimentelor militare și dezvoltarea tehnologiei militare moderne. Informațiile sunt prezentate într-o manieră interactivă și ușor de navigat.

 3. Tipuri de arme și tehnică militară: Această secțiune este o sursă esențială de informații pentru cei interesați de diversele tipuri de echipamente militare. Include sub-categorii:

  • Arme terestre: O pagină dedicată echipamentelor militare utilizate pe teren, precum tancuri, vehicule blindate, și arme portabile.

  • Sisteme aerospațiale: Aici, utilizatorii pot descoperi detalii despre avioane, elicoptere, drone și alte tehnologii aerospațiale folosite în scopuri militare.

  • Sisteme navale: Această pagină oferă informații despre nave de război, submarine și alte tipuri de nave militare.

 4. Securitatea cibernetică: O secțiune dedicată problemelor și tehnologiilor legate de securitatea cibernetică în domeniul militar. Utilizatorii pot afla despre amenințările cibernetice și măsurile de protecție.

 5. Galerie: În această secțiune, vizitatorii pot explora o colecție de imagini și videoclipuri relevante, care aduc la viață tehnologia militară și acțiunile militare.

 6. Contact: Pagina de contact permite utilizatorilor să trimită întrebări, sugestii sau feedback proiectului sau să obțină mai multe informații despre acesta.

Acest proiect reprezintă o resursă valoroasă pentru cei interesați de domeniul militar și tehnologia militară modernă, oferind informații detaliate și accesibilizate într-un mediu web interactiv și atractiv. Documentația de 38 de pagini adaugă profunzime și context proiectului, facilitând înțelegerea și explorarea sa.