Arsenal Londra


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un atestat cu design deosebit ce prezinta clubul de fotbal Arsenal Londra. Proiectul acesta prezinta un site web de prezentare (10 pagini HTML) foarte bine structurat si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 27 de pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript.

Fotbal Club Arsenal (cunoscut și sub numele de The Gunners) este un club de fotbal profesionist din nordul Londrei, Anglia. Evoluează în Premier League și este unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din Anglia, câștigând de 13 ori campionatul național și de zece ori Cupa Angliei.

In atestat sunt prezentate detalii despre istoria echipei, palmares, stadion, lotul actual de jucatori, o galerie de imagini si o pagina de contact cu detaliile autorului. Detaliile proiectului vor fi actualizate gratuit la cererea dumneavoastra in caz ca este necesar (de exemplu daca lotul de jucatori nu este actualizat).