Arta fotografica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Arta fotografica este un domeniu minunat si fotografia este o pasiune extraordinara. O poti practica in atatea feluri diferite fara sa te saturi vreodata. Fie ca esti incepator sau experimentat este esential sa iti imbunatatesti sau sa iti innoiesti tehnicile mereu deci ar fi bine sa cunosti cat mai multe tehnici. Iata cateva idei care sa iti vina in ajutor.

Un atestat cu design deosebit ce prezinta un site web dedicat artei fotografice. Priectul acesta prezinta un site web de prezentare despre tehnica fotografica, tipurile de fotografii - corporate, landscape, de eveniment, etc ( 7 pagini HTML ) si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 27 de pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML5, CSS3, JavaScript, JQuery, Ajax. Continutul paginilor web contin diacritice si pagina de contact este reprezentata de detaliile autorului.

În decurs de 10 ani aparatele de fotografiat digitale au devenit articole de consum uzuale. La ora actuală, răspândirea lor pe glob a depășit de mult predecesorul lor tradițional, deoarece prețul componentelor electronice scade permanent iar simultan se îmbunătățește și calitatea imaginilor digitale.