Artele martiale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Artele marțiale" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Artele marțiale” se referă la o mulțime de sisteme de antrenament pentru luptă, aranjate și sistematizate de-a lungul timpului. La modul general, aceste sisteme diferite sau stiluri au fost create cu un singur scop: înfrângerea fizică a adversarilor și apărarea împotriva amenințărilor. De fapt, cuvântul „marțial” derivă din numele Marte, zeul roman al războiului. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre artele marțiale și cuprinsul de pagini html al proiectului.

Secțiunea următoare (Istoria artelor marțiale) expune informații despre istoria acestor arte încă din antichitate și până în prezent (legenda artelor marțiale, artele marțiale în Asia, artele marțiale în Europa, Africa și America). Pagina cu titlul "Beneficiile practicării artelor marțiale" ilustrează avantajele asupra sănătății fizice, cât și sănătății mentale: cresc nivelul de energie, ajutor în depresie și anxietate, cresc motivația, ajută la gestionarea stresului, ajută în controlarea emotiilor, ajută la pierderea în greutate, etc. Pagina "Arte martiale" evidențiază informații detaliate despre tipurile de arte marțiale: Judo, Aikido, Krav Maga, Jiu-Jitsu, Ninjutsu, Taekwondo, Kung Fu, Karate, Jiu-Jitsu Brazilian, Muay Thai, trântele.

Pagina "Personalități" detaliază informații despre: Itosu Anko, Helio Gracie, Royce Gracie, Dr. Jigoro Kano, Bruce Lee, Chuck Norris, Jackie Chan, jet Li, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins. În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.