Assassins Creed Valhalla


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Assasin's Creed Valhalla" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Assassin's Creed este o serie de jocuri video de acțiune-aventură și stealth, creată de Patrice Désilets, Jade Raymond și Corey May, dezvoltată și publicată de Ubisoft, folosind motorul grafic Anvil Next. Relatează conflictul etern dintre Asasini, care luptă pentru pace prin liber-arbitru, și Templieri, care doresc pace prin control. Jocurile conțin elemente de istorie ficțională, science fiction și personaje, combinate cu evenimente istorice și persoane din viața reală. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre temă și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Povestea) expune informații despre premiza jocului și scenariul complex al acestuia. Pagina "Lumea mitică" evidențiază locurile în care se desfășoară acțiunea și nivelurile pentru fiecare regiune în parte. Pagina "Gameplay" detaliază evoluția personajului Eivor și dezvoltarea abilităților acestuia pe parcursul jocului.

Pagina "Recenzii" detaliază părerile criticilor de joc despre această operă a companiei Ubisoft. Assassin's Creed Valhalla a primit „recenzii foarte favorabile” de la critici, potrivit agregatorului de recenzii Metacritic.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie de imagini (prezentarea personajelor) și Galerie Video (clip în format mp4 despre un review IGN al jocului).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.