Atlas geografic


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Atlas geografic" are în componență 11 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Un atlas este o colecție de hărți a Pământului sau o regiune a Pământului. Pe lângă prezentarea caracteristicilor geografice și a granițelor politice, multe atlase prezintă adesea informații geopolitice, sociale, religioase și economice. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre atlasul geografic, etimologia cuvântului, istoria atlaselor, harta - principala componentă a unui atlas geografic și un meniu cu cele 7 continente ale lumii.

Secțiunea următoare (Continentele lumii) expune informații despre cele 7 continente ale lumii: Asia, Europa, Africa, America de Nord, America de Sud, Australia, Antarctica (pentru fiecare continent alocăm o pagină Html). De aemenea, pentru fiecare continent detaliem informații precum: relieful, poziția geografică, hidrografia, clima, harta politică. Pagina cu titlul "Test grilă" ilustrează 10 întrebări grilă (3 variante de răspuns) despre geografie, iar după ce răspundeți la aceste întrebări veți primi rezultatul testului și răspunsurile corecte.

În proiect alocăm o pagină HTML pentru Galerie Hărți.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.