Atomul


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Atomul" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Un atom este cea mai mică unitate de materie obișnuită care formează un element chimic. Fiecare solid, lichid, gaz și plasmă este compus din atomi neutri sau ionizați. Atomii sunt extrem de mici, de obicei în jur de 100 de picometri. Sunt atât de mici încât prezicerea corectă a comportamentului lor folosind fizica clasică - ca și cum ar fi mingi de tenis, de exemplu - nu este posibilă din cauza efectelor cuantice. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre atomi, protoni și neutroni.

Pagina următoare (Modele atomice) expune informații despre tipurile de modele atomice: Bohr, Thomson, Schroedinger și Rutherford. Pagina "Proprietăți" evidențiază detalii despre masă, proprietăți nucleare, formă și dimensiune și dezintegrarea radioactivă. Pagina "Teoria atomică" oferă informații despre Teoria Ondulatorie și Teoria Cuantelor.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru galeria de imagini, și secțiunea video.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.