Atractii turistice in Europa


Descrierea proiectului

Un proiect web cu design deosebit ce prezinta atractiile turistice din Europa. Atestatul acesta prezinta un site web de prezentare (15 pagini HTML) si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 26 de pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript.

De la monumentele istorice din leagănul civilizației europene din Italia sau Grecia, la arhitectura lumii medievale prezente în țările britanice și în centrul continentului său la modernismul catalan și german, Europa este ințesată de atracții turistice notabile, destinații obligatorii pentru turiștii impătimiți. Am realizat pentru voi un top al celor mai frumoase destinații ale vechiului continent.

Câte lucruri pe lume se compară în satisfacție cu descoperirea unui noi oraș, a străduțelor lăturalnice care-l îmbracă, a vieții de noapte sau a monumentelor sale istorice cele mai mărețe? Problema-i că nu-s chiar puține așa că o bază solidă de pornire trebuie să existe. Întru acest scop, am întocmit un top al destinațiilor europene preferate, care include cam orice-ar dori să vadă ochiul de călător – de la metropole căptușite cu ziduri medievale, la capitale ce-au sportul în sânge sau marea alături.

Atestatul prezinta detalii despre obiective turistice precum: Valea Loarei, Santorini, Sagrada Familia, Turnul Eiffel, Colosseum, Turnul din Pisa, Castelul Neuschwanstein, Acropole, Hagia Sofia, Castelul Peleș, Catedrala Sfântul Vasile, Fiordurile norvegiene.