Atractii turistice in Transilvania


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect foarte reusit, are in componenta 16 pagini realizate in html si este insotit de documentatia word de 26 de pagini. Atestatul contine informatii detaliate despre Transilvania si despre atractiile turistice reprezentative din aceasta regiune: Castelul Corvinilor, Cetatea Alba Carolina, Castelul Bran, Salina Turda, Biserica Fortificata Viscri, Castelul Karoly, Sibiu, Sarmisegetusa Regia, Sighisoara, Cetatea Deva. De asemenea, in atestat avem pagina cu istoria Transilvaniei (antichitate, evul mediu, epoca moderna), o galerie de imagini animata cu javascript, o sectiune video si o pagina de contact cu detaliile autorului si un formular html.

Transilvania este o destinaţie turistică de excelenţă, mereu prezentă în topurile realizate de publicaţiile de specialitate şi care oferă atracţii şi obiective în concordanţă cu toate preferinţele în materie de turism. Transilvania este o regiune care se bucură atât de un relief spectaculos, cât şi de un patrimoniu cultural de excepţie.

Descoperă Transilvania cu ajutorul acestui proiect şi lasă-te purtat pe culmi de munte, în zone de podiş, printre ziduri de cetate, pentru a descoperi farmecul celei mai atractive regiuni din România.