Audi


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Audi" are în componență 15 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Mașinile Audi sunt un exemplu tipic al industriei auto germane. Această marcă auto se caracterizează prin fiabilitate, durabilitate, întreținere excelentă și dotarea obligatorie a modelelor sale cu cele mai noi realizări tehnice. Audi este deținut aproape în totalitate de Grupul Volkswagen. Sloganul oficial al companiei este Vorsprung durch Technik („Progres prin Tehnologie”). Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre celebrul producător auto german.

Pagina următoare (Istoric) expune informații despre istoricul companiei, de la fondatorul August Horch, la mutarea companiei, extindere, era Auto Union și până în prezent. Secțiunea cu titlul "Modele" folosește câte o pagină html pentru fiecare model în parte: Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A7, Audi A8, Audi S5, Audi Q5, Audi R8, Audi e-Tron.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video (Concept car live la Salonul Auto Shanghai) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.