Audi v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Audi este o companie constructoare de automobile din Germania și este o subdiviziune a concernului Volkswagen. Compania își are sediul principal în Ingolstadt, Bavaria, Germania.

Un atestat cu design deosebit ce prezinta un site web dedicat marcii de automobile Audi. Priectul acesta prezinta un site web de prezentare (28 de pagini HTML) a acestei companii producatoare de automobile si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 26 de pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Ajax.

Atestatul prezinta cate o pagina web pentru urmatoarele modele de masini: Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi TT, Audi R8, Audi RS. Paginile web contin diacritice iar pagina de contact este reprezentata de detaliile autorului. De asemenea, in atestat avem o pagina ce prezinta informatii detaliate despre istoria acestei marci, o pagina cu galeria de imagini si o sectiune video cu cateva clipuri despre: Audi A4, Audi A6, Audi A8, Audi RS3, Audi RS7. Modelele de masini sunt actualizate. In caz ca este nevoie sa reactualizam informatii/imagini despre modele, puteti solicita acest lucru gratuit dupa achizitia proiectului.