BMW


Descrierea proiectului

Un proiect deosebit, cu un design placut. Contine 32 de pagini realizate in html,si o documentatie de 22 de pagini in word. Sunt prezentate detalii despre istoria BMW, tehnologia Hybrig, si modelele concernului: Seria 1, Seria 3, Seria 5, Seria6, Seria 7, BMW M, BMW X, BMW Z. Proiectul contine si o sectiune video.

BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG este un producător german de automobile, motociclete şi motoare. BMW este o companie germană organizată ca societate pe acţiuni, înregistrată în DAX la Bursa din Frankfurt.

Sigla alb-albastră folosită pînă în prezent, utilizează aceleaşi culori ca ale steagului Bavariei, sugerînd simultan o elice albă care se roteşte avînd ca fundal un albastru similar cu cel al cerului. Grila frontală caracteristică, de forma „rinichi dublu”, a fost prima dată folosită la modelul BMW 303, la începutul anilor 1930.

Firma BMW, este una din marile firme de automobile la nivel mondial, având ca subdivizii ale sale alte companii producătoare de automobile, cum ar fi: BMW MINI şi Rolls-Royce. Marca britanică Rover a fost parte a concernului. Formula 1: BMW Sauber, Williams.

Sloganul german original al firmei este „Freude am Fahren”, ceea ce se traduce liber prin: Plăcere la condus, Plăcere la volan, în engleză: „The Ultimate Driving Machine”, ceea ce se traduce aproximativ prin: Cea mai sofisticată / Ultima maşină de condus. În sectorul de piaţă al autoturismelori, BMW se află în competiţie directă cu alte nume prestigioase din domeniul fabricanţilor de automobile: Acura, Alfa Romeo, Audi, Cadillac, Infiniti, Jaguar, Lexus, Lincoln, Mercedes-Benz, Volvo, Porsche, VW, etc.