BMW v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "BMW" are în componență 15 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Bayerische Motoren Werke AG, denumită în mod obișnuit BMW, este o companie multinațională germană care produce vehicule și motociclete de lux. Compania a fost fondată în 1916 ca producător de motoare pentru avioane, pe care a produs-o din 1917 până în 1918 și din nou din 1933 până în 1945. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre cea mai reușită marcă de mașini germane.

Secțiunea următoare (Istoric) expune informații despre evoluția companiei, de la 1916 și până în prezent. În această pagină se pune accent pe evenimente și pe tehnologie. Pagina cu titlul "Modele" ilustrează câte o pagină html pentru fiecare model în parte: Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 6, Seria 7, Seria 8, BMW X5, BMW X6.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video (despre BMW Concept i4) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.