Atestat informatică Html - Baile Herculane
Baile Herculane






















Preț vechi: 180 RON
Preț nou: 120 RON
(Reducere de preț valabilă până pe 10 decembrie 2023)
Descrierea proiectului
Acest atestat la informatică cu titlul "Băile Herculane" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.
Băile Herculane, perla Banatului, este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii. Istoria stațiunii se întinde pe o durată de aproape două milenii. Numele stațiunii vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus și al frumoasei Elena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii și al echilibrului între forța fizică și cea spirituală. Stațiunea are un patrimoniu istoric de excepție. Din timpul romanilor au rămas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, monede sau tabule ridicate ca semne de mulțumire aduse zeilor pentru vindecare. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre celebra așezare și un meniu animat cu paginile componente ale proiectului.
Pagina următoare (Orașul) expune informații despre Băile Herculane (face parte din județul Caraș-Severin, la 8 km distanță de granița cu județul Mehedinți și la doar 25 de km de frontiera cu Serbia), clima și relieful unic în lume, cât și informații despre istoricul orașului. Secțiunea cu titlul "Stațiunea și istoricul ei" ilustrează detalii despre resursele balneare, istoricul locului de pe vremea romanilor și până în prezent, informații despre starea actuală a stațiunii și un slider animat prezentând o galerie de imagini.
Pagina "Obiective turistice" evdențiază cele mai populare atracții turistice ale zonei: Centrul Imperial Istoric al staţiunii, Statuia lui Hercules, Centrul istoric- perioada regală (interbelică), Vila Elisabeta, Băile Imperiale Austriece, Arborele mamut Wellingtonia Gigantea din Parcul Central, Gara CFR, Peştera ”Grota Haiducilor” (”Peştera Hoţilor”), Parcul Vicol, Izvoarele publice din Băile Herculane, Centrul de vizitare al Parcului Național Domogled, Trasee turistice tematice de drumeție, Strada Romană, Punctul muzeistic de la parterul Hotelului Roman. În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie Foto-Video.
Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.