Barajele din Romania


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect web cu design deosebit ce prezinta barajele din Romania. Atestatul acesta prezinta un site web de prezentare (7 pagini HTML) foarte bine structurat si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 18 pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript.

Marile lacuri de acumulare, întinse pe întreg teritoriul României, ascund drame şi poveşti fascinante şi impresionează prin spectaculozitatea lor, chiar dacă la originea lor au stat proiectele realizate de oameni. România numără peste 3450 de lacuri şi, între ele, aproape 250 de baraje cu înălţimi între 5 şi 170 de metri şi cu volume de până la 2,4 miliarde de metri cubi. Cele mai multe dintre marile amenajări hidrografice au fost realizate în anii regimului comunist, iar crearea lacurilor de acumulare a schimbat complet soarta comunităţilor din zonele în care acestea se află.

Proiectul de fata prezinta cele mai reprezentative baraje ale Romaniei: Vidraru, Izvorul Muntelui, Oasa, Paltinu, Sulita. Atestatul are in componenta o pagina de introducere si o galerie de imagini. La continutul proiectului se pot adauga pagini si se pot modifica detaliile actuale.