Beauty and spa


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul este realizat in html este constituit din 7 pagini web. Atestatul este insotit de documentatia word de 25 de pagini. Acest site își propune să îți demonstreze că pentru a fi sănătoasă, zâmbitoare și plină de energie în fiecare zi, mereu tânără și frumoasă, trebuie să îți faci timp pentru tine, să oferi corpului, părului și pielii tale întreaga atenție și îngrijirea de care au nevoie în stresul și factorii dăunători ai fiecărei zile. Navigare plăcută!

Salonul de îngrijire și înfrumusețare are în ziua de astăzi rolul pe care îl aveau în vechime încăperile secrete de îngrijire de la curțile regale. Este firesc însă, ca într-o societate care pune din ce în ce mai mult accentul pe estetic și pe nevoia de frumos, serviciile de înfrumusețare să fie disponibile unei categorii din ce în ce mai largi de oameni.

Site-ul se dedică în exclusivitate femeilor, pentru care frumusețea tenului și îngrijirea pielii se află printre preocupările principale din viața de zi cu zi. Centrul de înfrumusețare - Beauty & Spa – se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor cu diferite servicii (manichiură, pedichiură, masaj, împachetări corporale SPA, coafor, cosmetică, solar, tratamente capilare) la standarde europene prin folosirea unor produse profesionale (Wella, L’Oreal, Thal’ion etc.).

De asemenea, pentru a veni în ajutorul acelora care consideră că centrul de înfrumusețare este un loc în care se pierd bani și timp, am introdus și o secțiune denumită Sfaturi pentru a ajuta la menținerea frumuseții acasă, prin intermediul unor mici trucuri.