Berlin


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatica despre orasul Berlin are in componenta 15 pagini web realizate in HTML, pagini ce pot fi vizualizate cu usurinta pe orice dispozitiv (tableta, telefon, laptop) deoarece se adapteaza automat oricarei rezolutii. Atestatul este insotit de documentatia Word de 25 de pagini. Acest proiect web prezinta informatii detaliate despre Berlin (administrative, teritoriale, economice, geografice, etc), istoria orasului, un clip video ce prezinta un time lapse in oras, o galerie de imagini realizata cu ajutorul javascript si pagina de contact in care pot fi modificate detaliile autorului.

Berlin este un oras cu multe obiective turistice ce sunt vizitate zilnic de foarte multi localnici si turisti. Berlinul nu are doar un centru in care sa fie concentrate toate atractiile turistice ci in Berlin acestea sunt raspandite prin tot orasul. Un adevarat centrul istoric al Berlinului ar putea fi in partea de est a orasului.

Probabil obiectivul turistic cel mai emblematic este Poarta Brandenburg, locul unde s-au desfasurat toate manifestarile de dupa caderea zidului Berlinului din 1989. Si Alexanderplatz este o alta atractie, o piata plina de viata unde exista si un turn TV inalt de 365 de metri, cea mai inalta structura din Berlin.

Exista multe obiective turistice, muzee si atractii istorice ce pot fi vizitate in Berlin intr-o vacanta si datorita faptului ca sunt destul de dispersate si destul de numeroase, este nevoie de mai multe zile pentru a putea ajunge sa cunoasteti cu adevarat acest oras emblematic.