Biatlon


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Biatlon" are în componență 9 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Biatlonul este un termen care desemnează un eveniment sportiv format din două probe. De obicei, termenul se referă la un sport de iarnă în care se combină stilul liber al schiului fond cu tirul. Sportivii parcurg circuite de lungimi diferite între care se intercalează câte o sesiune de tragere amenajată într-un spațiu special, fiecare sesiune având cinci ținte de atins. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre biatlon și un scurt istoric al sportului.

Secțiunea următoare (Detalii) expune un dropdown cu câte o pagină HTML pentru cele mai reprezentative noțiuni:

  • Prezentarea sportului
  • Legendele biatlonului
  • Martin Fourcade
  • Clasificare
  • Biatlonul românesc

În proiect alocăm câte o pagină HTML pentru Test grilă (realizat în JavaScript, calculează scorul obținut și afișează raspunsurile corecte), Galerie de imagini și Video (interviu cu Ovidiu Aron Gabarcea - Club Sportiv Cheile Grădiștei și Dani Oțil prezentând în ce constă acest sport deosebit).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.