Biblioteca Trinity College Dublin


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Biblioteca Trinity College Dublin" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Biblioteca Colegiului Trinity este o bibliotecă a universității din Dublin, care a luat ființă în anul 1592. În prezent, însumând toate spațiile bibliotecii și ale universității, aici se găsesc 4,5 milioane de cărți, între care descoperim multe manuscripte istorice, incunabule sau tipărituri vechi. Această bibliotecă este cea mai mare din Irlanda. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre Trinity College Dublin și un meniu html cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Clădirile bibliotecii) expune informații despre clădile care constituie campusul bibliotecii: Biblioteca Berkeley, Biblioteca Veche, Biblioteca Lecky, Biblioteca Ussher, Biblioteca Glucksman Map, Biblioteca Hamilton de știință și inginerie, Biblioteca John Stearne de medicină, alte numeroase mici încăperi-arhivă în perimetrul Colegiului Trinity.

Pagina "The Old Library" evidențiază detalii despre cel mai valoros dar și cel mai renumit punct de atracție al campusului. Aceasta nu este doar o bibliotecă universitară ci adăpostește și cea mai bogată colecție de manuscrise și carte veche din Irlanda.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru The Long Room (cu două niveluri de rafturi din lemn de la podea până în tavan, pline cu cărți, multe fiind accesibile doar cu o scară glisantă) și Galerie foto-video.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.