Bucataria romaneasca


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică cu titlul "Bucătăria românească" are în componență 11 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Bucătăria tradițională românească este denumirea pe care o poartă rezultatul sintetizării, în timp, a gusturilor și obiceiurilor gastronomice specifice poporului român. Ea este diversă, cuprinde nenumărate obiceiuri și tradiții culinare, mâncăruri specifice, împreună cu obiceiuri provenite prin intersectarea culturii gastronomice cu tradiții ale altor popoare, cu care poporul român a intrat în contact de-a lungul istoriei. Bucătăria românească cuprinde atât bucate de zi cu zi cât și preparate speciale de sărbătoare. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre bucătăria românească și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Istoric) expune informații despre istoria gastronomiei românești. Pagina cu titlul "Preparate" detaliază gastronomia românească (sarmale, mici, drob, mămăligă, piftie, cârnați de Pleșcoi, ciorbă de potroace, tochitură, colivă, etc) și ilustrează un submeniu cu 3 pagini html: Top preparate românești, Preparate de sârbători și Brânzeturi românești.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Băuturi (pălincă, vișinată, vin, afinată, țuică, must, etc), Test grilă (10 întrebări, obținerea rezultatelor se obține folosind JavaScript), Video și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.