Business World


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Business World" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

O afacere este o formă de organizare în care mai mulţi oameni lucrează şi folosesc resurse pentru a crea un produs sau serviciu pe care să îl vândă unor clienţi. Afacerile predomină în țările cu economie de piață, majoritatea din ele fiind deținute în formă de proprietate privată. Aafacerile pot fi non-profit sau în proprietatea statului. Afacerea deținută de mai mulți indivizi se mai numește companie. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre lumea afacerilor și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Dicționar de afaceri) expune informații despre principalii termeni din lumea afacerilor: ce este un om de afaceri, managementul afacerii, contabilitate, finanțe, proces de producție, marketing, planul de afaceri, planul operațional al afacerii, incubator de afaceri, acceleratorul de afaceri, angel investor, franciza, etc. Pagina cu titlul "Tipuri de afaceri" ilustrează tipurile de afaceri din sectorul primar, sectorul secundar și sectorul terțiar, IMM-uri și companii mari. Pagina "Lecții de afaceri" evidențiază lucrurile esențiale din dezvoltarea unei afaceri (benefactorul, inovația, prosperitatea, mediul) și pașii pentru începerea unei afaceri (de la găsirea unei idei și până la promovare și lansare).

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Afaceri de succes (McDonald’s, Apple, Microsoft, Amazon, Facebook/Meta, Dedeman) și Quiz (test grilă realizat în JavaScript, ce conține 10 întrebări la finalul cărora primiți rezultatul testului și răspunsurile corecte).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.