Call of Duty


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Call of Duty" are în componență 12 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Call of Duty este o franciză de jocuri video First Person Shooter, publicată de Activision. Începând din 2003, s-a concentrat mai întâi pe jocurile stabilite în al doilea război mondial. De-a lungul timpului, seria a văzut jocuri stabilite în plin război rece, lumi futuriste și spațiul cosmic. Jocurile au fost dezvoltate mai întâi de Infinity Ward, apoi și de Treyarch și Sledgehammer Games. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre jocurile Call of Duty.

Pagina următoare (Activision) expune informații despre celebra companie americană de editare de jocuri, cu sediul în Santa Clara, California. Secțiunea cu titlul "Seria de jocuri" ilustrează informații despre jocurile COD: WWII, Modern Warfare, Black Ops, Ghosts, Advanced Warfare, Infinity Warfare.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie Video și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.