Atestat informatică Html - Campanie Anti Fumat

Campanie Anti Fumat


(Reducere de preț valabilă până pe 14 martie 2020)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Atestatul contine 20 de pagini realizate in html si o documentatie de 31 de pagini in word. Sunt prezentate detalii despre efectele fumatului, detalii despre fumatul pasiv, sfaturi pentru a te lasa de fumat, statistici, legislatia impotriva fumatului in diferite tari, motive uzuale. Proiectul contine cateva clipuri video antifumat.

Nicotina reprezinta un drog, mai usor, care creaza o dependenta psihica mare, care trebuie combatuta cu o vointa de fier. Expertii considera ca acest proces de renuntare la fumat trebuie foarte bine planificat. Daca doriti sa va lasati de fumat, trebuie sa alegeti o data exacta la care sa incepeti acest proces. Specialistii considera ca data trebuie fixata in avans, cu o luna inainte, pentru a avea sanse de reusita.

Dupa ce ati fixat ziua in care renuntati la fumat, anuntati-va prietenii si familia despre aceasta decizie si rugati-i sa va acorde sprijinul. Lipsa de nicotina provoaca anxietate si va puteti simti stresat, iar un ajutor din partea apropiatilor va poate scuti de aceste stari incomode.