Campanie Anti Fumat


Descrierea proiectului

Atestatul contine 20 de pagini realizate in html si o documentatie de 31 de pagini in word. Sunt prezentate detalii despre efectele fumatului, detalii despre fumatul pasiv, sfaturi pentru a te lasa de fumat, statistici, legislatia impotriva fumatului in diferite tari, motive uzuale. Proiectul contine cateva clipuri video antifumat.

Nicotina reprezinta un drog, mai usor, care creaza o dependenta psihica mare, care trebuie combatuta cu o vointa de fier. Expertii considera ca acest proces de renuntare la fumat trebuie foarte bine planificat. Daca doriti sa va lasati de fumat, trebuie sa alegeti o data exacta la care sa incepeti acest proces. Specialistii considera ca data trebuie fixata in avans, cu o luna inainte, pentru a avea sanse de reusita.

Dupa ce ati fixat ziua in care renuntati la fumat, anuntati-va prietenii si familia despre aceasta decizie si rugati-i sa va acorde sprijinul. Lipsa de nicotina provoaca anxietate si va puteti simti stresat, iar un ajutor din partea apropiatilor va poate scuti de aceste stari incomode.