Cars and movies


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Cars and movies" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Când vine vorba despre automobile celebre, cele mai cunoscute dintre acestea și-au făcut veacul pe micile ecrane, în peliculele vizionate de milioane de oameni. Multe dintre mașinile pe care copiii au visat să le conducă au fost inițial șofate de actori renumiți. Fie că e vorba despre automobilele unor personaje precum Batman sau James Bond, fie că sunt din desene animate, automobilele au rămas în istoria colectivă.

De-a lungul anilor, mașini de toate formele și mărimile au jucat roluri celebre în filme. În unele cazuri, maşinile care apar în filme tind să capate celebritate odată cu lansarea peliculei, oferind în acelaşi timp autovehiculului statutul de personaj. Mașinile care apar în astfel de producții transcend filmul, devenind parte dintr-un cadru cultural mai amplu. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre mașinile populare din filme și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare "Mașini" expune un submeniu cu următoarele pagini html: Mașini din Fast & Furious, Mașini din Need for Speed, Batmobilul, Mașinile lui James Bond, Mașini Transformers, Mașina lui Mr. Bean.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Test grilă (10 întrebări grilă cu variantă unică de răspuns, la finalul cărora primiți rezultatul testului) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.