Casa cu prajituri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Descriere: "Casa de Prăjituri" este un proiect web captivant și gustos, realizat folosind tehnologii web moderne precum HTML și CSS. Proiectul conține 16 pagini HTML unice și o documentație detaliată în format Microsoft Word, ce se întinde pe 38 de pagini. Scopul acestui proiect este de a oferi utilizatorilor o experiență online plină de dulce, prezentând o varietate de prăjituri delicioase prin intermediul internetului.

Meniu Principal:

 1. Acasă: Pagina de start a proiectului, unde utilizatorii sunt întâmpinați de un design atrăgător și invitați să exploreze categoriile de prăjituri disponibile.

 2. Rețete de prăjituri: Această secțiune este punctul central al proiectului. Ea conține pagini individuale pentru fiecare rețetă de prăjitură disponibilă. Fiecare rețetă este prezentată într-un mod detaliat și atrăgător, cu imagini tentante și instrucțiuni pas-cu-pas.

  • Prăjitura Alba ca Zăpada
  • Prăjitura tăvălită cu cocos
  • Prăjitura cu suc de portocale
  • Prăjitura Mozaic
  • Prăjitura Deșteaptă
  • Prăjitura Albinița
  • Prăjitura Tosca cu mac
  • Prăjitura Krantz
  • Prăjitura cu gem și aluat ras
  • Prăjitura cu lămâie
 3. Video: O pagină dedicată prezentării vizuale a procesului de preparare a prăjiturilor. Utilizatorii pot urmări tutoriale video pentru a învăța cum să pregătească prăjiturile preferate.

 4. Shop: Această secțiune oferă utilizatorilor o pagină de demo pentru a achiziționa prăjituri pregătite profesional. Imagini apetisante și descrieri tentante îi vor încuraja să facă cumpărături online. Atenție: doar cu HTML nu se poate realiza un magazin online (din punct de vedere tehnic), așadar, pagina "Shop" este doar de prezentare.

 5. Recenzii și bucătari: Pe această pagină, clienții anterioari pot împărtăși recenzii și experiențe legate de produsele achiziționate. De asemenea, bucătarii talentați care stau în spatele rețetelor pot fi prezențați aici, adăugând o notă personală proiectului.

 6. Contact: Utilizatorii pot lua legătura cu echipa "Casa de Prăjituri" prin intermediul acestei pagini. Un formular de contact și informații de contact sunt furnizate pentru a asigura o comunicare facilă.

Acest proiect "Casa de Prăjituri" nu doar prezintă rețete tentante, ci și creează o atmosferă plăcută și interactivă pentru pasionații de cofetărie. Cu o gamă variată de prăjituri și o prezentare estetică, acest site web este un adevărat paradis pentru cei cu o dulce poftă și pasiune pentru gătit.