Castele din Anglia


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul cu titlul "Castele din Anglia" are în componență 16 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 36 de pagini.

Când majoritatea oamenilor se gândesc la Anglia, probabil că se gândesc la ceai, multă ploaie și autobuze doubledecker. Ceea ce ei nu știu este că Anglia este o comoară a istoriei cu numeroase atracții frumoase de vizitat. Cu toate acestea, unele dintre cele mai frumoase obiective turistice ale insulei sunt puțin în afara traseelor turistice cunoscute. Poți spune că ai vizitat Anglia doar după ce ai văzut castelele ce se întind de-a lungul țării. Prima pagina a acestui atestat la informatica prezintă o scurtă introducere despre castelele din Anglia și meniul principal al site-ului.

Secțiunea următoare adresează câte o pagină HTML pentru fiecare castel din meniul dropdown: Turnul Londrei, Castelul Arundel, Castelul Bamburgh, Castelul Bodiam, Castelul Carlisle, Castelul Colchester, Castelul Leeds, Castelul Lincoln, Castelul Newcastle, Castelul Norwich, Castelul Warwick, Castelul Windsor.

Ultimele două pagini ale proiectului sunt reprezentate de galeria de imagini și pagina de contact (în care se prezintă un formular html și detaliile elevului).