Castele din Franta


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul cu titlul "Castele din Franța" are în componență 9 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 33 de pagini.

Franţa este una dintre cele mai frumoase ţări din lume. Superbele stiluri arhitecturale ale castelelor sunt amestecate cu frumuseţea naturală şi pitorească, a căror combinaţie oferă o experienţă minunată în ceea ce priveşte istoria şi cultura Franţei. Prima pagina a acestui atestat la informatică prezintă o scurtă introducere despre castelele din Franța și meniul principal al site-ului.

Secțiunea următoare adresează câte o pagină HTML pentru fiecare castel din meniul dropdown: Château de Versailles, Château de Chambord, Château de Chenonceau, Château d'Amboise, Château Vincennes.

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de Testul grilă realizat în JavaScript (la finalul căruia puteți afla răspunsurile corecte și rezultatul testului), galeria de imagini și pagina de contact (în care se prezintă un formular html și detaliile elevului).