Cazinoul din Constanta


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică are în componență 7 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor și din vederile care amintesc de litoral, Cazinoul din Constanța este fără discuție emblema orașului. O clădire impunătoare care emană încă aerul perioadei sale de glorie, Cazinoul "veghează" țărmul Mării Negre de peste 130 de ani.

Prima pagină a proiectului prezintă noțiuni introductive despre Cazino. Pagina "Istoric" detaliază construirea clădirii, controverse și critici, statutul de Spital în perioada Primului Război Mondial, Cazinoul În Perioada Comunistă și în Epoca Modernă. Pagina următoare îl prezintă pe Daniel Renard, român după mamă si elveţian după tată. El este arhitectul Cazinoului, și a altor clădiri reprezentative: pavilionul-restaurant din faţa Cazinoului (actualul Acvariu), Hotel Regina (astăzi Hotel Intim), Hala Pieţei (bombardată în Al Doilea Război Mondial) şi Abatorul (demolat în perioada interbelică), complexul administrativ de lângă gara veche (Prefectura, Palatul Regal şi Tribunalul), Casa Logaridi din Piaţa Ovidiu (astazi disparuta), biserica din Hârşova.

Paginile următoare prezintă detalii despre legenda cazinoului, lucruri interesante despre cazino și restaurarea acestuia de-a lungul timpului.

Pagina de Contact prezintă detaliile autorului (nume, liceu, clasa, profesor).