Cele mai frumoase capitale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect web cu design deosebit ce prezinta cele mai frumoase capitale ale lumii. Atestatul acesta prezinta un site web de prezentare (22 pagini HTML) foarte bine structurat si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 26 de pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS.

Realizarea unui clasament al celor mai frumoase capitale ale lumii devine, de cele mai multe ori, un demers subiectiv. Criteriile ce ar putea ajuta la stabilirea unui astfel de clasament sunt multiple şi de cele mai multe ori greu de aplicat fiecărui oraş în parte. Oraşul este o entitate complexă, ci se dezvăluie subiectiv în faţa fiecărui vizitator. Cu toate acestea de-a lungul vremii au exista o mulţime de clasamente ale celor mai frumoase, interesante, aglomerate sau bune de locuit oraşe ale lumii. Fie că este vorba de site-uri de călătorie, agenţii turistice sau chiar bloguri personale există câteva oraşe ale lumii menţionate frecvent. Iată câteva oraşe ce au reuşit să atragă atenţia lumii întregi.

Proiectul de fata prezinta detalii despre orase precum Paris, Roma, Madrid, Viena, Budapesta, Canberra, Cairo, Tokyo, Bangkok, Lisabona, Cape Town, Moscova, Praga, Istanbul, Washington D.C. Structura si continutul proiectului pot fi modificate gratuit la cererea clientului. De asemenea, se pot adauga noi orase in paginile web ale atestatului.