Chimia Organica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect web cu design deosebit ce prezinta detalii despre chimia organica. Atestatul acesta prezinta un site web de prezentare (8 pagini HTML) foarte bine structurat si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 17 pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, Javascript.

Chimia reprezintă una dintre ramurile stiințelor naturale al cărei obiect de studiu îl constituie compoziția, structura, proprietățile și schimbarea materiei; chimia mai este numită și știința de mijloc sau știința centrală, întrucât conține elemente combinate din cadrul celorlalte științe ale naturii precum astronomia, fizica, biologia și geologia. Obiectivele acestui domeniu implică în special studierea materiei la nivel atomic, proprietățile atomilor, modul de formare a legăturilor chimice, formarea compușilor chimici, modul în care anumite substanțe interacționează la nivel molecular și conferă materiei anumite proprietăți generale precum și modul în care nivelul de interacțiune dintre aceste substanțe poate conduce la crearea altor substanțe prin intermediul unor reacții chimice.

Proiectul de fata prezinta informatii despre hidrocarburi (saturate, nesaturate, aromatice), compusi organici (halogenati, alcool, fenol, amida, aldehida). Atestatul are in componenta un test grila realizat in JavaScript, o sectiune video si o pagina de contact (cu detaliile autorului si formular de contact html).