China - Cultura si civilizatie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică cu titlul "China - Cultură și civilizație" conține 15 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Cultura chineză este una dintre cele mai vechi culturi din lume, originară cu mii de ani în urmă. Zona pe care predomină cultura acoperă o mare regiune geografică din Asia de Est și este extrem de diversă și variabilă, obiceiurile și tradițiile variind foarte mult între provincii, orașe și chiar orașe.

Civilizația chineză este considerată istoric cultura dominantă a Asiei de Est. China fiind una dintre primele civilizații antice, cultura chineză exercită o influență profundă asupra filosofiei, virtuții, etichetei și tradițiilor din Asia până în prezent.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre China, cultura și civilizația acesteia.

Paginile următoare prezintă caracteristici generale despre cultură (tradiție, religie, literatură) și detalii despre populație, climă și vegetație.

Secțiunea despre civilizația chineză prezintă dinastiile importante din istoria țării: Dinastia Qin, Dinastia Han, Dinastia Tang, Dinastia Ming și Dinastia Qing.

Proiectul conține o galerie de imagini, un clip video iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular html.