Chipul lui Decebal


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Chipul lui Decebal" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

La frontiera dintre România și Serbia, într-un loc de poveste unde Dunărea străbate Carpații, Mama Natură a format ceea ce cunoaștem noi astăzi sub denumirea de La Cazane. Aici, La Cazane, fluviul Dunărea devine mai îngust printre stâncile mari de piatră ale Carpaților, și este adesea pătrunsă de curenți puternici ce creează impresia că apa este într-un permanent clocot. Nu de mulți ani, peisajul uimitor de La Cazane este însoțit de o sculptură gigantică ce îl înfățișează pe unul dintre cei mai cunoscuți regi ai dacilor, ultimul de altfel, Decebal. Situată, mai exact, între localitățile Dubova și Eșelnița, la doar 20 de kilometri depărtare de municipiul Orșova, statuia lui Decebal este încadrată de un peisaj natural uluitor, unde Carpații își scufundă poalele în Dunăre.

Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre statuie și despre construcția acesteia (Concept, Execuție, Consecințe). Secțiunile următoare detaliază dimensiunile statuii, sculptarea basoreliefului, semnificația chipului, Tabula Traiana și detalii despre cum se poate ajunge la statuie,

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie de imagini și Video (povestea statuii chipului lui Decebal).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.